Palvelut

PALVELUT

SERVICES

PERUSHAMMashoitopalvelUT

hammastarkastus

Säännöllinen hammastarkastus ja oikein toteutettu kotihoito ovat suun terveyden perusta. Varmistumme suun ja hampaiden terveydestä ja huomaamme reiänalut, tulehdukset ja muut hoitoa vaativat asiat hyvissä ajoin.Lue lisää...

Hammaskivenpoisto

Hammaskivi on kivettynyttä plakkia, joka altistaa ientulehduksille ja hampaan kiinnityskudossairauden eli parodontiitin puhkeamiselle. Poistamme kaiken hammaskiven ja samalla hampaiden värjäymiä.
Lue lisää...

soodapuhdistus

Soodapuhdistus poistaa tehokkaasti hampaiden värjäymät. Huomaathan, että hampaissa ei saa olla hammaskiveä. Soodapuhdistus on siksi kätevä tehdä hammaskiven poiston yhteydessä.
Lue lisää...

paikkaus

Jos hampaassa on hammasluuhun asti edennyt vaurio, se täytyy paikata. Paikalla voidaan korjata myös kulumia tai lohkeamia. Paikka tehdään yhdistelmämuovista, keramiasta tai tarvittaessa amalgaamista.
Lue lisää...

hampaan poisto

Hammas poistetaan, jos reikiintyminen tai kiinnityskudoksen tulehdus on edennyt pitkälle. Syynä voi olla myös viisaudenhampaan jääminen osittain tai kokonaan puhkeamatta tai oikomishoito. Hoidamme myös vaativia hampaanpoistoja.
Lue lisää...

hammasleikkaus

Hammas tai sen juuri poistetaan leikkaamalla, jos se on leukaluun sisällä tai limakalvon alla niin, ettei sitä voi poistaa tavanomaisesti. Meillä on laaja kokemus suun ja leukojen alueen kirurgiasta. 

Lue lisää...

Juurihoito

Hampaan kovan kuoren sisällä on pehmeä ydin, jossa sijaitsevat verisuonet ja hermot. Esimerkiksi trauma tai syvälle edenneen karieksen bakteerit voivat vaurioittaa yhdintä. Hampaan juuri poistetaan ja täytetään.

Lue lisää...

Purentakiskohoito

Jos päätä särkee, niska- ja leukalihakset tuntuvat aamuisin kireiltä tai hampaat ovat kuluneet, voi syynä olla hampaiden narskuttelu. Purentakiskohoito auttaa purentalihaksia rentoutumaan ja suojaa hampaita narskuttelulta.
Lue lisää...

ESTEETTINEN HAMMASHOITO

hammasvalkaisu

Vastaanottovalkaisulla saat kauniit, tasaisen valkoiset hampaat turvallisesti. Vastaanotollamme valkaisu toteutetaan hellävaraisella mutta tehokkaalla Opalescence-valkaisuaineella. Suun ja ikenien on oltava terveet ja hammaskiven poistettu ennen valkaisua.
Lue lisää...

hammaslaminaatit

Laminaatit ovat hampaan ulkopinnalle posliinista valmistettuja kuoria, jotka kiinnitetään paikalleen muovisementillä. Niitä valmistetaan yleisimmin etuhampaisiin ja kulmahampaisiin. Laminaateilla korjataan hampaan väriä ja muotoa.

Lue lisää...

oikomishoito

Suorat valkoiset hampaat järkevässä ajassa ilman poraamista tai puudutuspiikkejä? Se onnistuu. Uudet oikomismenetelmämme mahdollistavat nopeamman ja mukavamman oikomisen kuin koskaan aikaisemmin.


Lue lisää...

maksuton hoitoarvio

Maksuttomassa hoitoarviossa lähetät meille kuvat hampaistasi. Kuvat arvioivat huipputaitavat hammaslääkärimme, joka antaa tarvitavalle hoidolle rahallisen ja ajallisen arvion.


Lue lisää...

IENSAIRAUKSIENHOITO- JA HAMMASKIRURGIA

iensairaudet

Suun terveys vaikuttaa merkittävästi ihmisen yleisterveyteen. Vaikka hammaskaries eli hampaiden reikiintyminen onkin vähentynyt maassamme, niin ientulehdus ja hampaiden kiinnitystä leukaluuhun tuhoava parodontiitti ovat vielä yleisiä.
Lue lisää...

kirurgia

Suu- ja leukakirurgialla tarkoitetaan purentaelimen ja siihen liittyvien kudosten sairauksien, tapaturmien ja puutosten diagnostiikkaa sekä niiden kirurgista ja muuta hoitoa.


Lue lisää...

botuliinihoidot

Tarjoamme botuliinihoitoja migreenin ja narskuttelun (bruksismin) hoitoon, sekä esteettisistä syistä. Botuliinihoidot estävät lihakseen injekoituna lihaksen jännittymisen yleensä 3-6 kuukauden ajaksi.


Lue lisää...

implantit

Implantoinnissa menetetyn hampaan juuri korvataan titaanisella ruuvilla. Implanttiruuvin asettaminen kestää yleensä 30-60 minuuttia ja se onnistuu paikallispuudutuksella.


Lue lisää...

YRITYSPALVELUT & PALVELUSETELI

työterveyshammashoito

Tarjoamme työterveyshammashoitoa kaiken kokoisille yrityksille. Yrityksen kannalta kyseessä on verovähennyskelpoinen kulu. Lisäksi hammashoito on työsuhde-etuna sellainen, jota työntekijät arvostavat varmasti. Hyvinvoiva henkilöstö on menestyvän yrityksen kulmakivi!

Lue lisää...

yrityskumppanuus

Korkea arvostus sekä syvä yhteistyö ovat meille tärkeitä arvoja, joita vaalimme yrityskumppaneitamme kohtaan. Kumppaneinamme toimivat arvostetut, tunnetut sekä vahvat brändit, joille korkea laatu sekä luottamuksellinen kumppanuussuhde ovat merkittäviä tekijöitä.

Lue lisää...

kotihoitopalvelut

Suunnittelemme ja tuotamme erilaisia kotihoitoon liittyviä hammashoitopalveluja, yhdessä hoiva-alan yritysten, seniori- sekä palvelutalojen kanssa. Meille tärkeää on, että asiakkaat saavat laadukasta ja yksilöllistä palvelua heidän omassa kodissaan.

Lue lisää...

palveluseteli

Vastaanotamme Helsingin kaupungin myöntämiä palveluseteleitä. Palveluseteli on maksusitoumus ennaltamäärättyyn toimenpiteeseen, jonka voit hakea Helsingin kaupungilta.
Lue lisää...