Yhteystiedot

yhteystiedot

INFORMATION

 

EBELING HAMMASLÄÄKÄRIT

Käyntiosoite
Porkkalankatu 7 A
00180 Helsinki

Ajanvaraus
010 323 3963
(Puhelu maksaa 8,35 snt/puh. + 16,69 snt/min, sis. alv.)
toimisto@ehammas.fi

Aukioloajat
Ma-Pe klo 08.00 – 20.00
La klo 10.00-14.00

Poikkeusaukioloajat

Puhelinvaihteellamme on poikkeusaukioloajat huhti- ja toukokuun
Maanantaisin 08.00-20.00
Tiistaisin 08.00-20.00

Keskiviikkoisin 08.00-18.00
Torstaisin 08.00-18.00
Perjantaisin 08.00-16.00
  Suljemme poikkeuksellisesti torstaina 30.4.2020 kello 13.00.
Olemme kiinni poikkeuksellisesti perjantaina 1.5
Olemme kiinni poikkeuksellisesti
lauantaina 2.5.

Vastaanottomme on auki normaalien aukioloaikojen mukaisesti, ellei toisin ilmoiteta tällä sivulla.

SAAPUMISOHJEET

Erinomaisten kulkuyhteyksien varrella sijaitsevalle vastaanotollemme saavut helposti niin julkisilla kulkuvälineillä, autolla, polkupyörällä kuin kävellenkin. Meille on myös esteetön kulku. Toimipisteemme läheisyydessä sijaitsevat Ruoholahden metroasema sekä raitiovaunulinjan numero kahdeksan pysäkki. Kätevän kulkuvälinevaihtoehdon tarjoavat myös lukuisat Helsingin sisäiset sekä Espooseen kulkevat linja-autot. Vastaanottomme välittömässä läheisyydessä on useita ilmaisia pysäköintipaikkoja, joiden sijainnit löydät oheisesta kartasta. Muistathan kuitenkin, että niille pysäköidessäsi tarvitset pysäköintikiekon.

Lisää paikoitustilaa löytyy Kauppakeskus Ruoholahden parkkihallista, joka on avoinna päivittäin klo 6–22. Maan alla sateensuojassa sijaitsevassa hallissa on yhteensä 1 500 autopaikkaa. Sisäänajo tapahtuu katutasolta Porkkalankadun tai Länsisatamankadun suunnasta. Länsiväylältä saapuessasi voit ajaa myös tunnelin kautta suoraan kolmanteen kerrokseen. K-Plussa -kortilla saat ensimmäisen pysäköintitunnin maksutta, muilta osin pysäköinti on maksullista.

Näin saat K-Plussa -edun pysäköinnistäsi: maksaessasi pysäköintimaksua, syötä saapuessasi puomilta saamasi pysäköintilippu sekä K-Plussa -korttisi pysäköintimaksuautomaattiin (automaatit sijaitsevat kerroksissa 1, 2 ja 3). Suorita mahdollinen maksu. Säilytä pysäköintilippu ulosajoa varten.

Potilasasiamies

Ebeling Hammaslääkäreiden potilasasiamiehenä toimii Linda Grönroos. Lindan tavoitat sähköpostitse tai jättämällä soittopyynnön vastaanottoomme. Henkilökohtaisesta tapaamisesta sovitaan aina etukäteen.

Linda Grönroos, potilasasiamies

Sähköposti: linda@ehammas.fi

Soittopyynnöt: 010 323 3963

Potilasasiamies antaa tietoa potilaan oikeuksista ja toimii hänen oikeuksiensa edistämiseksi. Potilasasiamies ei ota kantaa potilaan lääketieteellisiin hoitopäätöksiin eikä siihen, onko hoidossa tapahtunut potilasvahinko.

Jos olette tyytymätön hoitoonne, toivomme että otatte yhteyden henkilökuntaamme asian selvittämiseksi. Teillä on myös mahdollisuus tehdä asiasta kirjallinen muistutus. Tyytymättömyyden esiintuominen on meille tärkeää, jotta pystymme valvomaan toimintamme laatua ja asiakastyytyväisyyttä