Riikka Couture - Invisalign mukana Pariisin muotiviikoilla

By in

Uusi mallistoni Reves Volants julkaistiin Pariisin muotiviikoilla 1.10.2018 ja Invisalign oli tietenkin menossa mukana. Muotteja pidin matkalla niin muotikuvauksissa kuin näytöksen takahuoneessakin. Juuri ennen lavalle menoa muotit oli helppo sujauttaa taskuun ja kävellä lavalle itsevarmana suoristuneen hymyn ansiosta.

On se kumma kuinka hymy vaikuttaa kaikkeen, omaan itsetuntoon etenkin,  ja sen ansiosta luo iloa myös ympärillä oleville.

Aloittaessani hoidon muutama kuukausi sitten, oli ideana saada hymyäni suoristettua mahdollisimman paljon juuri muotiviikkojen takia. Tiedostin, ettei hoitoa saisi vietyä loppuun ennen itselleni tärkeää tapahtumaa, mutta jo pieni hampaiden suoristuminen oli minulle tärkeää. En kuitenkaan osannut kuvitela millaisia muutoksia niinkin lyhyt aika kuin 10 viikkoa olisi saanut aikaan. Ennen matkaa halusin laittaa alkukuvan sekä sen hetkisen tilanteen vierekkäin, ja olin äärimmäisen hämmästynyt. Viikkoja taisi olla tuolloin 9 ja suoristus mitä oli tapahtunut, sai itsenikin hämmästymään. Huomaamatta hymy oli suoristunut.

Ennen lähtöäni olimme ajoittaneet käyntini niin, että sain muotit kolmeksi viikoksi mukaan. Se mikä hoidosta tekee itselle erittäin mieluisan, on sen joustavuus. Viivyin Ranskassa kolme viikkoa ja näin ollen minun oli helppo lähteä muottien kanssa matkaan. Reissatakkin voi, kunhan muistaa kertoa suunnitelmistaan lääkärilleen, jotta saa muotteja tarpeeksi mukaan. Näin ollen itse hoito on helppoa ja suoristus pysyy aikataulussa. Erkin kanssa asioiminen oli helppoa ja matkaan oli ihana lähteä suoristuneella hymyllä ja iloisella mielellä. Olen todella herkkä ja itselle lääkärin luoma fiilis, on jo puoli hoitoa ja itselle on ollut todella tärkeää, että hampaita on kiva mennä suoristamaan vastaanotolle.

Vinkkejä Invisalign hoidon kanssa reissuun:

  • Kerro matkastasi hyvissä ajoin hammaslääkärillesi, näin ollen he osaavat varata tarpeeksi muotteja matkallesi mukaan
  • Pidä kalvot aina mukanasi ja suussa aina vain kun mahdollista. Näin ollen matkasi ei pidennä suunniteltua hoitoaikaasi
  • Huolehdi käsihygieniasta normaalia enemmän reissatessasi Invisalignin kanssa, sillä muotteja saattaa joutua ottamaan suusta normaalia enemmän esimerkiksi, jos istahtaa kaupungilla kävellessä viinille tai rannalla haluaa syödä jäätelön. Muotit on helppo ottaa pois ja laittaa takaisin missä vain
  • Hymyile mahdollisimman paljon. Se kerää katseita ja tuo ihania hetkiä elämään ja auttaa rentoutumaan reissatessa

Nyt ollaankin jo yli puolessa välissä oikomishoitoa. Aika on mennyt nopeasti, mutta palataan pian!

ALOITA OMA INVISALIGN-MATKASI, KOHTI ITSEVARMAA JA UPEAA HYMYÄ MAKSUTTOMASTA HOITOARVIOSTA!

Täydellisen ja suoran hymyn matka alkaa täältä, eli maksuttomasta hoitoarviosta!

Maksuton hoitoarvio Ebeling Hammaslaakarit