Riikka Couture - Kun hymy muuttuu

By in

Mun hoito on jo loppusuoralla ja muutamia kuukausia pitää pientä hienosäätöä vielä tehdä! Kärsimättömänä sieluna luulin, että loppu olisi vaikein kun haluaisinvain muoteista eroon. Tuntuu kuitenkin jopa vähän hassulta että kohta niitä ei enää olisikaan.

Muoteista on tullut osa arkipäivää ja rutiineja. Erkin vastaanotolla käynti ja kuulumisten vaihto siinä samassa. Rutiineiksi luen myös Ilon saamisen sieltä vastaanotolta mukaan. Tietyllä tavalla ei ehkä haluaisin niistä rutiineista aina luopuakaan. Hassua, eikö? Haluan kirjoittaa hoidon tuntuneen pysähtyneen, sillä hampaat eivät liiku yhtä rivakasti kuin alussa, sillä suurimmat purennalliset ongelmat ja esteettiset ongelmat on nyt korjattu. Tällä hetkellä muotit tekevät työtä suoristaen purentaa ja tehden hampaiden kaarista kauniin symmetrisen.

Kun hampaat muuttuu – niin muutut sinäkin. Tai oikeastaan pääset esiin ensimmäistä kertaa. Kaikki tuntee mut iloisena ihmisenä, mutta oon alkanut saamaan kommentteja kuinka oon aurinkoisempi ja mun koko look on vapautuneempi. Itseään sitä katsoo tietysti peilistä eri tavalla. Jos vaan olet koskaan miettinyt oikomishoitoa- SUOSITTELEN!

Kuva: Henriikka Seppälä

Ehkä ensi blogissa jo laittelemme retentiolankaa hampaiden taakse ja hoito on loppunut. Katsotaan!

Riikka Couture logo