Petteri Viljakainen

Petteri Viljakainen

PETTERI VILJAKAINEN

Hammaslääkäri
Phone:010 323 3963
 
Address:Porkkalankatu 7A
 

PROFILE

Petteri Viljakainen HLL
Pelkästään esteettiseen hammashoitoon keskittynyt hammaslääkäri.
Akkredioitu hammaslääkäri – British Academy of Cosmetic Dentistry

Kielitaito: suomi, englanti, ruotsi

“Olen valmistunut hammaslääkäriksi Helsingissä vuonna 2009. Minulla on ollut alusta saakka halu tehdä kestävää esteettistä hammashoitoa ja tullakseni hyväksi siinä, pelkästään Suomesta saatava koulutus ei riitä. Tämän vuoksi kouluttaudun aktiivisesti esteettisen hammashoidon menetelmistä sekä käytettävistä materiaaleista ympäri maailmaa. olen AACD:n (American Academy of Cosmetic Dentistry) sekä BACD:N (British Academy of Comestic Dentistry) jäsen. Olen suorittanut akkredioinnin edelliseen sekä suoritan parhaillaan jälkimmäiseen akatemiaan. Toimin myös kansainvälisenä luennoitsijana ja kouluttajana hammashoidon materiaalien valmistajille Ivoclar Vivadentille, sekä Dental Systemsille. Toimin myös Canonin kansainvälisenä kuvauskouluttajana ja asiantuntijana.

Hoitofilosofiana minulla on esteettinen hammashoito ns. Minimal Invasive- ajatuksella. Valtaosa hoidoistani on ABB eli Align, Bleach and Bond- hoitoja joissa hampaat ensin oiotaan suoraksi järkevässä ajassa mahdollisimman huomaamattomasti (6-12kk normaalisti), tämän jälkeen ne valkaistaan ja lopuksi hampaiden (kuluneet) kärjet viimeistellään esteettisillä kerrostusmuoveilla. Hoito pystytään usein toteuttamaan poraamalla minimaalisesti omaa hammaskudosta. hoito on näin potilaan kannalta mahdollisimman turvallista. Joskus hampaissa on isompia vanhoja paikkoja, kulumaa tai värivirheitä. Silloin muovien sijasta käytän käsityönä tehtyjä keraamisia kuoria lopputuloksen viimeistelyssä. Pyrin seuraamaan myös jokaista tekemääni hoito sen valmistuttua useamman vuoden ajan vuosittaisilla tarkastuskäynneillä. Seurannalla ja kontrolleilla varmistetaan, että purenta varmasti toimii oikein ja lopputulos on mahdollisimman pitkäkestoinen.

Eroan muista hammaslääkäreistä siinä, että pyrin viemään esteettisen hoitojen lopputuloksen aina niin lähelle täydellistä kuin mahdollista.

Pelaan vapaa-ajallani koripalloa ja harrastan laitesukellusta ja vedenalaista valokuvaamista. Seuraa minua myös instagramissa.

Tervetuloa konsultaatioon!

-Petteri Viljakainen