Laminaatit

hammasLaminaatit

(Hammaskuoret ja kruunut, keramia)

Hammaslaminaatit Ebeling Hammaslääkärit Helsinki

Hammaslaminaatit ovat hampaan ulkopinnalle posliinista valmistettuja kuoria, jotka kiinnitetään paikalleen muovisementillä. Niitä valmistetaan yleisimmin etuhampaisiin ja kulmahampaisiin. Laminaateilla korjataan hampaan väriä ja muotoa. Myös tummunut tai rikkoontunut nastahampaan pinta voidaan korjata laminaatilla. Laminaatit tuntuvat kuin omilta hampailta ja väri niissä pysyy muuttumattomana.

Kruunu on laminaatti, joka peittää hampaan kaikki pinnat. Kruunu valmistetaan posliinista ja voidaan tehdä paremman purentakestävyyden vuoksi laminaattia taaemmaksi hammaskaaressa. Pystymme nykyaikaisella Cerec-laitteistollamme valmistamaan keraamiset kruunut ja laminaatit 3D-tekniikalla valmiiksi saman käyntikerran aikana. Säästät aikaa ja rahaa.

Hoito aloitetaan aina konsultaatiokäynnillä, jossa keskustellaan toiveistasi ja mahdollisesti otetaan jo ensimmäisellä kerralla hampaista alkumallit. Suunnittelemme aina laminaatit yhteistyössä hammasteknikkomme kanssa, jotta lopputulos on luonnollisen kaunis.

Varaa aika laminaattien tai kruunujen konsultaatiokäynnille.

Kesto: 30 min. (Sakarille, Erkille, Laurille, Petterille tai Masamitsulle.)

Hinta: MaksutonYksi hammas maksaa 650-950 eur.

Varaa aika täältä!