Palveluseteli

palveluseteli

Palveluseteli Helsinki

palvelusetelihoitoa helsingissä

 

Helsingin kaupunki voi tarjota asiakkaalle palvelusetelin käytettäväksi valitsemaasi hammaslääkäriin johtuen sen hetkisestä julkisen terveydenhuollon kiireellisyydestä tai jonotusajoista. Voit itse valita hammaslääkärisi Helsingin kaupungin hyväksymistä hammaslääkäreistä. Sivuilla voit myös kätevästi kilpailuttaa toimijan esimerkiksi hinnan perusteella. Palvelusetelin ostopalvelujärjestelmään löydät linkin tästä.

Kun saavut hoitoon palvelusetelin kanssa, ilmoitathan meille, että kyse on palvelusetelihoidosta. Tarvitsemme myös palvelusetelisi numeron. Palvelusetelihoidossa Helsingin kaupunki maksaa osan palveluntuottajalle, ja loput maksat itse niin sanottuna omavastuuosuutena. Maksetusta omavastuuosuudesta ei ole mahdollista saada Kela-korvausta. Mikäli sinulla on kysyttävää, suosittelemme soittamaan vastaanottoomme 010 323 3963 tai laittamaan sähköpostia toimisto@ehammas.fi

Ebeling hammaslääkärit ovat hoitaneet palvelusetelipotilaita toimintamme alusta asti. Palvelusetelihoitoja tehdään sekä Ruoholahden, että Kalasataman hammasklinikoilla. Hoitomme on korkealaatuista, edullista, asiakaslähtöistä ja käyttämämme teknologia takaa jokaiselle potilaalle aina kiitettävän lopputuloksen. Sijaintimme on Ruoholahden metroaseman kupeessa aivan kävelymatkan päässä. Perheyrityksemme hammaslääkärit ja henkilökunta on korkeatasoisia ammattilaisia joiden osaamiseen ja koulutukseen panostamme jatkuvasti.

Tervetuloa!

Varaa aika tästä.