Palveluseteli

palveluseteli

Palveluseteli Helsinki

palvelusetelihoitoa helsingissä

 

Helsingin kaupunki voi tarjota asiakkaalle palvelusetelin käytettäväksi valitsemaasi hammaslääkäriin johtuen sen hetkisestä julkisen terveydenhuollon kiireellisyydestä tai jonotusajoista. Voit itse valita hammaslääkärisi Helsingin kaupungin hyväksymistä hammaslääkäreistä. Sivuilla voit myös kätevästi kilpailuttaa toimijan esimerkiksi hinnan perusteella. Palvelusetelin ostopalvelujärjestelmään löydät linkin tästä.

Kun saavut hoitoon palvelusetelin kanssa, muista pyytää mahdolliset röntgenkuvat CD-levyllä. Palveluseteli kattaa hoidon kustannukset ennaltamäärättyyn hintaan asti, josta loppuosan maksat itse, eli ns. omavastuuosuus. Maksetusta omavastuuosuudesta et saa Kela-korvausta. Mikäli sinulla on kysyttävää, suosittelemme soittamaan vastaanottoomme 010 323 3963 tai laittamaan sähköpostia toimisto@ehammas.fi

Ebeling hammaslääkärit ovat hoitaneet palvelusetelipotilaita toimintamme alusta asti. Hoitomme on korkealaatuista, edullista, asiakaslähtöistä ja käyttämämme teknologia takaa jokaiselle potilaalle aina kiitettävän lopputuloksen. Sijaintimme on Ruoholahden metroaseman kupeessa aivan kävelymatkan päässä. Perheyrityksemme hammaslääkärit ja henkilökunta on korkeatasoisia ammattilaisia joiden osaamiseen ja koulutukseen panostamme jatkuvasti.

Tervetuloa!

Varaa aika tästä.