Angie Lehtikari

Angie Lehtikari Hammaslääkäri Helsinki

Angie lehtikari

Hammaslääkäri
Phone:010 323 3963
 
Address:Porkkalankatu 7A
 
E-mail: angie@ehammas.fi
 
 
 

Angie Lehtikari HLL

Kielitaito: englanti, espanja, portugali, suomi

  • Invisalign oikomishoidot
  • Esteettinen oikomishoito
  • Hymyn suunnittelu
  • Lasten oikomishoito

Lasten sekä aikuisten oikomiseen erikoistunut hammaslääkäri. World Federation of Orthodontists jäsen.

Löysin oman erikoistumisalani vuonna 2001 kun aloitin oikomishoidon parissa työskentelyn avustaessani omaa oikojaani. Valmistuin yleishammaslääkäriksi kotimaassani Venezuelassa vuonna 2008 ja myöhemmin valmistuin huippuarvosanoin oikomishoidon erikoishammaslääkäriksi vuonna 2013. Muutin Barcelonaan vuonna 2014 jossa työskentelin oikojana. Latinalaisen Amerikan kulttuurissa ulkonäkö ja esteettisyys on hyvin arvostettua joten koen, että olen saanut oppia erittäin vaativistakin tapauksista kotimaassani. Pyrin aina parhaaseen mahdolliseen tulokseen potilaan ulkonäön kannalta kuitenkaan unohtamatta toiminnallisuuden tärkeyttä. 

Rakastan suunnitella uusia hymyjä potilailleni, tarvittaessa myös yhteistyössä muiden hammaslääkäreiden kanssa. Koen suurta onnistumisen tunnetta itsevarmana hymyilevän potilaani lähtiessä luotani. 

Hoidan myös hyvin nuoria lapsia ja teini-ikäisiä ottaen huomioon heidän kasvukehityksensä. Työskentelin kouluttajana ja olin tukena oikomisen lääkäreille ja erikoishammaslääkäreille kaikissa pohjois-maissa, jotka ovat mukana käyttämässä Invisalign- menetelmää. Tämän ansiosta olen käynyt läpi yli 2000 Invisalign hoitosuunnitelmaa.

Olen erittäin asiallinen ja lämmin ammattilainen joka aina pyrkii siihen, että potilaalla on mukava ja
turvallinen olo.
Vapaa ajalla harrastan Salsa tanssia, kitaran soittoa, musiikin kuuntelua, kirjojen lukemista ja vietän paljon
laatuaikaa koirani kanssa.

– Angie