Haussa huippuosaaja

HAUSSA SUUHYGIENISTI TAI HAMMASHOITAJA

Hei Sinä suuhygienisti tai hammashoitaja!

Haemme nyt osaavaan joukkoomme uutta suuhygienistiä tai hammashoitajaa! Olemme nuorekas ja korkeasti digitalisaatiota hyödyntävä hammaslääkäriasema. Meiltä löytyy viimeisintä tekniikkaa olevat laitteet, jotka takaavat Sinulle kaikki tarvitsemasi työvälineet saavuttaaksesi taatusti parhaan lopputuloksen. Työkavereitasi ovat saman katon alla työskentelevät teknikot, erikoishammaslääkärit, hammaslääkärit, hoitajat ja suuhygienistit unohtamatta toimistomme henkilökuntaa! Meille hyvä yhteishenki ja muiden kannustaminen on tärkeimpiä arvoja, jotta yhteishenki ja luottamuksellinen ilmapiiri säilyy aina työntekijöiden keskuudessa. Vastaanottomme sijaitsee Helsingin sykkeessä, aivan Ruoholahden metro-aseman vieressä – toisella puolella kauppakeskusta. 

Työssä tarjoamme aamu- ja iltavuoroja, painottuen ainakin ensialkuun iltavuoroihin.

Suuhygienisti: Katsomme vahvasti eduksesi osaamisen Invisalign- oikomishoidosta. Muutkin oikomishoitomenetelmät ovat hyödyksesi.

Hakemuksesi tulisi sisältää ainakin koulutustaustasi, tavoitteesi työpaikan suhteen, aiempi kokemuksesi, sekä tietysti vastaus kysymykseen; miksi juuri sinä!

Olemme yhteydessä sinuun hakemuksen jätettyä.

Hakemukset sähköpostitse osoitteeseen toimisto@ehammas.fi 

Voit myös soittaa numeroon 010 323 3963 ja tiedustella enemmän kysymyksiä herättävistä asioista