Hammastarkastustarjous

TALVIHYMY-TARJOUS

Days
Hours
Minutes
Seconds

Uuden vuoden lupauksen voit lunastaa nyt edulliseen hintaan. Hammastarkastus 39,00€ ja kokoleuan röntgenkuva 44,00€!

TARJOUS VOIMASSA  7.1.2019 – 28.2.2019 

Alennuksen saat mainitessasi puhelimella koodin TALVIHYMY.tai kirjoittamalla sen ajanvarauksen yhteydessä internetissä

Aika hammastarkastukseen varataan numerosta 010 323 3963 tai nettiajanvarauksesta.

Tarkastus Röntgenkuvilla

  • 30 min
  • Hammaslääkäri
  • 39,00 € (norm. 65,00€)
  • Kokoleuan röntgenkuva
  • 44,00 € (norm. 88,00€)

Säännöllinen hammastarkastus, sekä oikein toteutettu kotihoito ovat suun terveyden perusta. Varmistumme suun ja hampaiden terveydestä ja huomaamme reiänalut, tulehdukset ja muut hoitoa vaativat asiat hyvissä ajoin! Nyt tammi- ja helmikuun tarjouksena tarjoamme hammastarkastuksen edulliseen 39,00€ hintaan! 

Esimerkiksi juuren tulehdukset voivat oireettominakin aiheuttaa vaaran yleisterveydelle. Ne ovat usein havaittavissa vain röntgenkuvasta, joten röntgenkuvien ottaminen on säännöllisin väliajoin aina hammastarkastuksen yhteydessä suotavaa. Tarjoamme nyt röntgenkuvan -50%! Kokoleuan röntgenkuvan (OPTG) hintaan 44,00€. Käytämme viimeisintä kuvausteknologiaa aina 3D-röntgenlaitteita myöten, jotka mahdollistavat erityisen tarkan diagnoosin. Suositus olisi varata itselleen hammastarkastus aina 1-2 vuoden välein, mutta esimerkiksi hammastarkastuksen yhteydessä voit saada lähetteen hammaskivenpoistoon, joka oikeuttaa Kela- korvaukseen! Soittaessa koodilla TALVIHYMY saat alennuksen itsellesi, tai kirjoittamalla nettiajanvaraukseen TALVIHYMY.

*Hinta 39€ on Kela-korvauksen jälkeen. Alennus ei koske palveluseteleitä, eikä alennusta voi yhdistää muihin tarjouksiin. Mikäli et ole oikeutettu kela-korvaukseen hinta on 55,4€. Tarjous ei koske erikoishammaslääkärin palveluita.

VARAA AIKA!

Soita 010 323 3963 ja mainitse koodi TALVIHYMY

tai varaa aika nettiajanvarauksesta kirjoittamalla koodi TALVIHYMY

yhteystiedot