Yrityskumppanuudet

YrityKSILLE

YRITYSKUMPPANUUS

YRITYSKUMPPANUUS – KORKEAN ARVOSTUKSEN JA SYVÄLLISEN YHTEISTYÖN MALLI

Yritysasiakkaana voit kuulua meillä työterveyshammashoidon piiriin tai vaihtoehtoisesti toimia yrityskumppaninamme. Yritysasiakkuudet ovat meille tärkeitä ja vaalimmekin korkea tasoista palvelua molemmisssa suhteissa. Yrityskumppanuus eroaa työterveyshammashoidon asiakkuuksista, sen laajemman ja monipuolisemman toiminnan puolesta.  Yhteistyö perustuu syvään ja luottamukselliseen suhteeseen, jossa yksilöllinen palvelu on hiottu huippuunsa.  

Warner music finland Ebeling Hammaslaakarit
 
WARNER MUSIC FINLAND

Warner Music Finland Oy on suomalainen levy-yhtiö ja osa kansainvälistä Warner Music Group-konsernia, jonka artistit täyttävät lavoja ja areenoita vuosi vuodelta enemmän. Me Ebeling Hammaslääkärit autamme Suomen parhaimpia ja tunnetuimpia artisteja pitämään huolta heidän hampaistaan, jotta he voivat keskittyä täydellä sydämellä omaan esiintymiseen ja elämysten luomiseen.

 
Jokerit

Perustamisestaan vuodesta 1967 saakka Helsingin Jokerit on ollut yksi suomalaisen urheilumaailman edelläkävijöistä. Tänään Jokerit on yksi maamme tunnetuimmista ja seuratuimmista urheiluseuroista, jonka menestymisen taustalta löytyy useita elementtejä. Yksi merkittävistä elementeistä on hampaiston terveyden edistäminen urheilijoiden suorituskyvyn parantamiseksi. Ebeling Hammaslääkäreiden palava intohimo urheiluun ja suuntautuminen urheiluhammaslääketieteen pariin takaavat koko Jokerit- perheelle huippulaadukkaan hammashoidon kaudelle 2018-2019.

Jokerit Yhteistyokumppanuus Ebeling
Tilava kiinteisto Ebeling Hammaslaakarit
 
TILAVA LKV

TILAVA LKV on edelläkävijä korkealaatuisten kiinteistönvälityspalveluiden tarjoajana. Tilavan tarina on syntynyt intohimosta kauniita koteja kohtaan sekä palavasta halusta palvella asunnon myyjiä ja ostajia ensiluokkaisella tavalla. Sekä Tilava Lkv, että me Ebeling Hammaslääkärit uskomme, että jokainen onnellinen koti pitää sisällään miljoonia hymyjä. Yhteistyöllämme takaamme, että myös näitä hymyjä syntyy joka päivä useita lisää!

 


Tulossa pian!

Uusi tunnettu yhteistyökumppanuus julkaistaan pian!

Tulossa Pian yhteystyokumppanuus
 
 TEIDÄN YRITYKSENNE?

Uskotko että juuri Teidän yrityksenne olisi kiinnostunut yrityskumppanuudesta? Ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä mielenkiintoinen ja molemmin puolin parhaiten palveleva ja tuottava konsepti!

OTA YHTEYTTÄ!

Kiinnostuitko kuulemaan lisää yritysasiakkuuksille suunnatuista palveluista sekä yhteistyökumppanuuksista? Ota rohkeasti meihin yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri Teidän yrityksenne tarpeisiin sopivia ratkaisuja!

Marika Mäki

KAUPALLINEN JOHTAJA

marika@ehammas.fi

Phone: +358 10 323 3963

saralotta engblom

YRITYSMYYNTIVASTAAVA

saralotta@ehammas.fi

Phone: +358 10 323 3963

TRUSTED BY

OUR LOYALTY CUSTOMERS