FAQ's

faq's

A) Yritys tekee päätöksen hammashuollon tarjoamisesta työntekijöilleen tiettyyn summaan saakka vuodessa.
B) Yritys tekee sopimuksen hammashuollosta yksityisen palveluntarjoajan kanssa.
C) Työntekijä käyttää hammashoitopalveluja, maksaa laskun ja toimittaa kuitin yritykselle.
D) Yritys maksaa työntekijälle takaisin laskun ennaltasovittuun summaan asti.

Hammashoito on täysin verovapaa etu työntekijälle samalla tavalla kuin esim. liikuntasetelit. Yrityksen kannalta kyseessä on verovähennyskelpoinen kulu.
Syventävätvero-ohjeet

Me kolme perustajajäsentä jos ketkä ymmärrämme pienen yrityksen ja yrittäjän elämää. Pienessä yrityksessä jokaisen työpanos on ensiarvoisen tärkeä ja yksinyrittäjän kohdalla business ei toimi lainkaan jos yrittäjä ei ole terve. Niinpä ennalta ehkäisevä palvelumme on hyvinkin oleellinen nimenomaan pienille yrityksille ja yrittäjille. Hoitoon pääsyn nopeus varmistaa sen, että avainhenkilö(t) pääsee mahdollisimman pian taas tuottavaan työhön. Palvelun verovapaus on tietenkin myös hyvä valtion tarjoama etu.

Tässä esimerkki siitä kun yritys käyttää 100 € yrittäjän hammashoitoon. Vertailuna hammashoito maksettuna yrittäjän omista palkkatulona verotetuista tuloista ja yrityksen suoraan maksama hammashoito:

100 € – sivukulut (=n. 30%) – tulovero (=esimerkkilaskelmassa 40%)

(100 € -30 €) x 0,6=42€.

Kun yritys maksaa hoidon suoraan, mitään veroja tai sivukuluja ei tarvitse maksaa. Säästöä kertyy siis esimerkkitapauksessa 58%. Tämä palvelu alkaa olla jo hinnaltaan edullisempi kuin kunnallisen puolen hammashoito. 

Lisätietoja vero.fi sivuilla

Kunnalliset palvelut ovat edullisempia, mutta paljon suppeampia. Myös hoitoon pääsy voi viivästyä jonojen vuoksi. Lisäksi täytyy muistaa myös se, että työntekijä maksaa kunnalliset palvelut jo kerran verotetuista tuloistaan. Ebeling Hammaslääkärit ovat hinnaltaan selvästi järkevämpiä kuin yksityiset hammaslääkäriketjut.

Hoitoon pääsy on huomattavasti nopeampaa ja vaivattomampaa. Emme ole sidottuja julkisen puolen aukioloaikoihin vaan olemme auki seuraavasti: ma-to klo 8-20 ja pe klo 8-16. Käytämme uusimpia laitteita ja hoitomenetelmiä, jotka tekevät hoidosta vaivatonta ja kivutonta. Lisäksi hoitomme suunnitellaan kestämään vuosiksi eteenpäin ja potilas pääsee eroon mahdollisesti paikkauskierteestä. Kohdan 3) mukaisesti yksityiset hammaslääkäripalvelut ovat mainettaan edullisempia. Meille työmme hyvä laatu ja asiakastyytyväisyys ovat sydämenasioita; sloganimme onkin “Hymysi on käyntikorttimme!”

Hampaiden kunnolla on suora yhteys ihmisen yleisterveyteen ja jo siksi hampaiden terveydestä kannattaa huolehtia. Hampaiden säännöllinen hoito tarkoittaa sitäkin, että vältytään yhtäkkisiltä ja pitkiltä hoitotoimenpiteiltä ja esim. sairasloman riski pienenee. Lisäksi hammashoito on työsuhde-etuna varmasti sellainen, jota työntekijät arvostavat varmasti.

Palvelun rajaaminen esim. toimihenkilöiden ja työntekijöiden välillä on mahdollista ja edunkäyttämisen edellytyksenä voi olla määrätty vähimmäistyössöoloaika.
Lisätietojavero.fi sivuilla

Työntekijä voi päättää millä hammaslääkärillä hän haluaa käydä. Yrityksellä on oltava sopimus hammaslääkäriasema kanssa, mutta sopimuksia voi olla siis useamman hammaslääkäriaseman kesken.

Olemme nopea, luotettava ja nykyaikainen hammaslääkäriasema. Meille asiakas tarkoittaa muutakin kuin hänen hampaansa ja tarjoammekin mahdollisimman miellyttävän palveluelämyksen. Meillä on rento tunnelma ja kaikki työntekijämme puhaltavat yhteen hiileen juuri siksi, että sinulla olisi mahdollisimman hyvä hoitokokemus asiakkaanamme. Hyvän sijainnin ja toimivien liikenneyhteyksien vuoksi meille on helppo tulla. Tarjoamme kaikille asiakkaillemme 10 %:n alennuksen kaikista hammashoidon omavastuuhinnoista sekä erityisalennuksena 20 % alennuksen keraamisista Cerec-paikkauksista ja kuorista. Nämä alennukset koskevat myös perheenjäseniä.