Ebeling Invisalign Ilta

Tervetuloa Invisalign-iltaan Kalasatamaan
Days
Hours
Minutes
Seconds

Ebeling Hammaslääkärit järjestää torstaina 11.2.2021 Invisalign-illan Kalasataman vastaanotolla. 

Jos haaveissasi on suora hammasrivi, jota et häpeile näyttää ilta on tarkoitettu juuri sinulle! Invisaling-illassa saat ilmaisen hoitoarvion, kustannusarvion sekä 500 euron alennuksen oikomishoidosta.

Lisäksi jaamme kaikille Invisalign-iltaan osallistuville Ebeling-kangaskassin, joka sisältää mm. 30 euron arvoisen lahjakortin suuhygienistin palveluihin.

invisalign hoidot

Invisalign Lite 
-hoito kattaa enintään 14 oikomiskalvoa sekä ylä- ja alahampaisiin. Hinta sisältää myös hammaslääkärin tarkastuksen, mahdollisen koko leuan röntgenkuvan, hoidon suunnittelun, toteutuksen, loppuretention ja kontrollikäynnit. Hinta nyt vain 4000 euroa! (Norm. alkaen 4500 e.) 

Invisalign Comprehensive 
-hoito kattaa laajemman oikomishoidon ja rajattoman määrän oikomiskalvoja sekä ylä- ja alahampaisiin. Hinta sisältää myös hammaslääkärin tarkastuksen, mahdollisen koko leuan röntgenkuvan, hoidon suunnittelun, toteutuksen, loppuretention ja kontrollikäynnit. Hinta nyt vain 5000 euroa! (Norm. alkaen 5500 e.)

ilmoittautuminen voimassa 26.1.2021-11.2.2021

 

Voit varata oman konsultaatioaikasi numerosta 010 323 3963 tai sähköpostitse osoitteesta toimisto@ehammas.fi. Voit jättää myös soittopyynnön numeroon 050 449 4990. Konsultaatiokäynti on maksuton, eikä velvoita varaamaan jatkohoitoa. Tarjoushinta on voimassa, kun aloitat Invisalign-hoidon 28.2.2021 mennessä.

Nyt jos koskaan on Sinun vuorosi hymyillä!

Invisalign-illassa hammaslääkärimme käyttävät iTero-skanneria, jolla voimme havainnollistaa hampaidesilähtötilanteen ja lopputuloksen. Skannauksen perusteella tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma, joka kertoo hoidon keston ja sen eri vaiheet. Hammaslääkäreinä Invisalign-illassa toimivat Erkki Ebeling ja Angie Lehtikari. Varaa oma konsultaatioaikasi ajoissa, sillä paikkoja on vain rajoitettu määrä! 

Lämpimästi tervetuloa!

VARAA AIKA!

Soita 010 323 3963, jätä soittopyyntö numeroon  tai varaa aika sähköpostitse toimisto@ehammas.fi

yhteystiedot