Blog

Blogi Anni Rossi Suuhygienisti Ebeling Hammaslaakarit
By in

Soodapuhdistuksella raikas hymy!

Blog by: Anni Rossi

Syömis-, juomis- ja nautintoainetottumuksemme värjäävät hampaitamme. Värjääviä pigmenttejä on esimerkiksi teessä, kahvissa, kolajuomissa ja punaviinissä. Samoin tupakointi aiheuttaa värjäytymiä hampaan pinnalle.

Soodapuhdistus on tehokkain tapa poistaa hampaiden pinnalliset värjäytymät ja kellastumat. Puhdistus tapahtuu soodajauheen sekä vesi- ja ilmasuihkun avulla yhdellä vastaanottokäynnillä ja se voidaan toistaa useamman kerran vuodessa. Hienojakoinen soodajauhe vesi- ja ilmasuihkun kanssa puhdistavat myös tehokkaasti bakteeripeitteitä hampaiden uurteista ja hammasväleistä.

Lopputuloksena on puhtaat, sileät ja kirkastuneet hampaat. Soodapuhdistus puhdistaa hellävaraisesti pinnallisia värjäytymiä, eli se ei varsinaisesti valkaise. Mikäli soodapuhdistuksen jälkeen halutaan vaaleampaan lopputulokseen, hampaat voidaan valkaista vastaanotolla tai yksilöllisesti teetettyjen valkaisulusikoiden avulla.

Vuosittaisen hammaskiven poiston lisäksi moni asiakkaamme haluaa käydä 1-2 kertaa vuodessa ainoastaan soodapuhdistuksessa. Tämä onkin oiva tapa saada kirkastunut hymy, esimerkiksi kesän juhliin! Sekä soodapuhdistus, että hammaskiven poisto ovatkin nopeita sekä edullisia kauniin hymyn korjaajia.

Yksityisen hammaslääkärin suorittaman suun perustutkimuksen yhteydessä on mahdollista pyytää lähete suuhygienistille. Lähete oikeuttaa hakemaan KELA-korvauksen suuhygienistin hoidon kustannuksista. Lähete on voimassa kaksi vuotta. Lue tarkemmat tiedot sekä hinnat sivultamme: www.ehammas.fi/palvelut.