Työterveyshammashoito kannattaa – ja se on 100 % verovähennyskelpoista

Suun ja hampaiden terveydellä on merkittävä vaikutus henkilöstön hyvinvointiin ja työssä jaksamiseen. Ennakoivalla ja laadukkaalla hammashoidolla voidaan välttää monia turhia sairauspoissaoloja. Suuterveydenhuollon laiminlyönnin seurauksena on tutkitusti yleisen suorituskyvyn heikkeneminen.

1) Yritysasiakkuus työntekijän maksamana: Tarjoamme yritysasiakkaidemme henkilöstölle 10 % alennuksen perushammashoidon omavastuuosuudesta. Perushammashoito sisältää yleishammaslääkärin ja suuhygienistin tarjoamat normaalit hammashoidon palvelut lukuun ottamatta esteettistä hammashoitoa. Tämän lisäksi asiakkaamme saavat 20 % alennusta keraamisen paikan tai kruunun omavastuuhinnoista. Meillä on myös erilaisia kampanjatarjouksia, jotka ovat yritysasiakkaidemme hyödynnettävissä. Kaikki alennukset ja kampanjatarjoukset koskevat myös työntekijöiden perheenjäseniä. Asiakkaanamme et maksa lainkaan toimistomaksua.

2) Yritysasiakkuus työterveyshammashoitona: Tässä asiakkuusmallissa työnantaja korvaa työntekijöiden hammaslääkärikuluja ennalta sovittuun euromäärään asti per vuosi. Laskutamme yritystä vain tehdyistä toimenpiteistä. Hoitosopimus voi koskea koko henkilöstöä tai vain osaa siitä. Huomaathan, että työterveyshammashoito on yritykselle 100 %:sti verovähennyskelpoinen kulu. Me huolehdimme koko prosessista: viestinnästä henkilöstöllenne, Kelan korvauksista, kulujen seurannasta henkilöittäin ja kootusta kustannuspaikkakohtaisesta laskutuksesta. Myös työterveysasiakkaamme saavat samat yllämainitut alennukset kuin työntekijät, jotka maksavat itse hammashoidostaan. 

Ebeling Hammaslääkärit on erikoistunut laadukkaiden työterveyshammashoitopalveluiden tuottamiseen. Räätälöimme aina parhaiten yrityksenne tarpeisiin sopivan kokonaisratkaisun. Yrityssopimuksen tekeminen oikeuttaa koko henkilöstönne alennettuihin palveluhintoihin.

Pyydä tarjousta työpaikkahammashoidosta – huolehditaan yhdessä henkilöstönne suuterveydestä!

 

Usein kysyttyä:

 

Miksi pienenkin yrityksen/yrittäjän kannattaisi ottaa hammashoito osaksi etuja?

Me kolme perustajajäsentä jos ketkä ymmärrämme pienen yrityksen ja yrittäjän elämää. Pienessä yrityksessä jokaisen työpanos on ensiarvoisen tärkeä ja yksinyrittäjän kohdalla business ei toimi lainkaan jos yrittäjä ei ole terve. Niinpä ennalta ehkäisevä palvelumme on hyvinkin oleellinen nimenomaan pienille yrityksille ja yrittäjille. Hoitoon pääsyn nopeus varmistaa sen, että avainhenkilö(t) pääsee mahdollisimman pian taas tuottavaan työhön. Palvelun verovapaus on tietenkin myös hyvä valtion tarjoama etu.

Kuinka paljon hyödyn yrittäjänä konkreettisesti hammashoitosopimuksesta jos olen yrityksen ainoa työntekijä?

Tässä esimerkki siitä kun yritys käyttää 100 € yrittäjän hammashoitoon. Vertailuna hammashoito maksettuna yrittäjän omista palkkatulona verotetuista tuloista ja yrityksen suoraan maksama hammashoito:

100 € – sivukulut (=n. 30%) – tulovero (=esimerkkilaskelmassa 40%)
(100 € -30 €) x 0,6=42€.

Kun yritys maksaa hoidon suoraan, mitään veroja tai sivukuluja ei tarvitse maksaa. Säästöä kertyy siis esimerkkitapauksessa 58%. Tämä palvelu alkaa olla jo hinnaltaan edullisempi kuin kunnallisen puolen hammashoito. Lisätietoja vero.fi -sivuilla

Tulevatko kunnalliset palvelut edullisemmiksi?

Kunnalliset palvelut ovat edullisempia, mutta paljon suppeampia. Myös hoitoon pääsy voi viivästyä jonojen vuoksi. Lisäksi täytyy muistaa myös se, että työntekijä maksaa kunnalliset palvelut jo kerran verotetuista tuloistaan. Ebeling Hammaslääkärit ovat hinnaltaan selvästi järkevämpiä kuin yksityiset hammaslääkäriketjut.

Mitä etuja Ebeling Hammaslääkäreillä on verrattuna kunnallisiin palveluihin?

Hoitoon pääsy on huomattavasti nopeampaa ja vaivattomampaa. Emme ole sidottuja julkisen puolen aukioloaikoihin vaan olemme auki seuraavasti: ma-to klo 8-20 ja pe klo 8-16. Käytämme uusimpia laitteita ja hoitomenetelmiä, jotka tekevät hoidosta vaivatonta ja kivutonta. Lisäksi hoitomme suunnitellaan kestämään vuosiksi eteenpäin ja potilas pääsee eroon mahdollisesti paikkauskierteestä. Kohdan 3) mukaisesti yksityiset hammaslääkäripalvelut ovat mainettaan edullisempia. Meille työmme hyvä laatu ja asiakastyytyväisyys ovat sydämenasioita; sloganimme onkin ”Hymysi on käyntikorttimme!”

Miksi työterveydenhuoltoon kannattaisi lisätä myös hammashoito?

Hampaiden kunnolla on suora yhteys ihmisen yleisterveyteen ja jo siksi hampaiden terveydestä kannattaa huolehtia. Hampaiden säännöllinen hoito tarkoittaa sitäkin, että vältytään yhtäkkisiltä ja pitkiltä hoitotoimenpiteiltä ja esim. sairasloman riski pienenee. Lisäksi hammashoito on työsuhde-etuna varmasti sellainen, jota työntekijät arvostavat varmasti.

Voiko palvelua rajata jotenkin käyttäjien perusteella ja miten?

Palvelun rajaaminen esim. toimihenkilöiden ja työntekijöiden välillä on mahdollista ja edunkäyttämisen edellytyksenä voi olla määrätty vähimmäistyössöoloaika.

Meillä on useita toimipisteitä, miten tämä voisi toimia valtakunnallisella tasolla?

Työntekijä voi päättää millä hammaslääkärillä hän haluaa käydä. Yrityksellä on oltava sopimus hammaslääkäriasema kanssa, mutta sopimuksia voi olla siis useamman hammaslääkäriaseman kesken.

Miksi juuri Ebeling Hammaslääkärit?

Olemme nopea, luotettava ja nykyaikainen hammaslääkäriasema. Meille asiakas tarkoittaa muutakin kuin hänen hampaansa ja tarjoammekin mahdollisimman miellyttävän palveluelämyksen. Meillä on rento tunnelma ja kaikki työntekijämme puhaltavat yhteen hiileen juuri siksi, että sinulla olisi mahdollisimman hyvä hoitokokemus asiakkaanamme. Hyvän sijainnin ja toimivien liikenneyhteyksien vuoksi meille on helppo tulla. Tarjoamme kaikille asiakkaillemme 10 %:n alennuksen kaikista hammashoidon omavastuuhinnoista sekä erityisalennuksena 20 % alennuksen keraamisista Cerec-paikkauksista ja kuorista. Nämä alennukset koskevat myös perheenjäseniä.