Ebeling Hammaslääkärit
Porkkalankatu 7 A, 00180 Helsinki

Ajankohtaista Lue lisää

Ajanvaraus
010 323 3963
toimisto@ehammas.fi

(Puhelu maksaa matkapuhelimesta 8,35 snt/puh. + 17,17 snt/min ja
lankapuhelimesta 8,35 snt/puh. + 6 snt/min, sis. alv.)

Ajanvaraus internetissä

Jotta pystymme palvelemaan kaikkia asiakkaitamme mahdollisimman joustavasti ja heidän toiveidensa mukaisesti, on meillä yksi toivomus kaikille asiakkaillemme: muistattehan peruuttaa ajan hyvissä ajoin, mikäli ette pääse paikalle.

  • 15-55 min. aika peruttava viimeistään 24h aikaisemmin (Maanantain ajat toivotaan peruutettavan jo edellisen viikon perjantaina. Jos tämä ei ole mahdollista, voi meille lähettää viimeistään 24h aikaisemmin sähköpostia peruutuksesta/ajan siirrosta osoitteeseen: toimisto@ehammas.fi)
  • 60-120 min. ajat peruttava 48 h aikaisemmin
  • Yli 120 min, ajat peruttava 96 h aikaisemmin

Peruuttamattomista poisjäänneistä tai liian myöhään peruutetuista/siirretyistä ajoista veloitamme seuraavasti:

  • 40 € / jokainen alkava 15 min. 
    Lääkärintodistuksella voidaan huomioida 50 % hyvitys peruuttamattoman poisjäännin hintaan.

Maksutavat

Anna palautetta tai jätä yhteystietosi

 

Saapumisohjeet

e_hammaslaakarit_kartta

In English

Erinomaisten kulkuyhteyksien varrella sijaitsevalle vastaanotollemme saavut helposti niin julkisilla kulkuvälineillä, autolla, polkupyörällä kuin kävellenkin. Meille on myös esteetön kulku.

Toimipisteemme läheisyydessä sijaitsevat Ruoholahden metroasema sekä raitiovaunulinjan numero kahdeksan pysäkki. Kätevän kulkuvälinevaihtoehdon tarjoavat myös lukuisat Helsingin sisäiset sekä Espooseen kulkevat linja-autot.

Vastaanottomme välittömässä läheisyydessä on useita ilmaisia pysäköintipaikkoja, joiden sijainnit löydät oheisesta kartasta. Muistathan kuitenkin, että niille pysäköidessäsi tarvitset pysäköintikiekon.

Lisää paikoitustilaa löytyy Kauppakeskus Ruoholahden parkkihallista, joka on avoinna päivittäin klo 6–22. Maan alla sateensuojassa sijaitsevassa hallissa on yhteensä 1 500 autopaikkaa. Sisäänajo tapahtuu katutasolta Porkkalankadun tai Länsisatamankadun suunnasta. Länsiväylältä saapuessasi voit ajaa myös tunnelin kautta suoraan kolmanteen kerrokseen. K-Plussa -kortilla saat ensimmäisen pysäköintitunnin maksutta, muilta osin pysäköinti on maksullista.

Näin saat K-Plussa -edun pysäköinnistäsi: maksaessasi pysäköintimaksua, syötä saapuessasi puomilta saamasi pysäköintilippu sekä K-Plussa -korttisi pysäköintimaksuautomaattiin (automaatit sijaitsevat kerroksissa 1, 2 ja 3). Suorita mahdollinen maksu. Säilytä pysäköintilippu ulosajoa varten.