Hammaslääkärit

Hammaslääkäri

Erkki Ebeling | erkki.ebeling@ehammas.fi

“Olen kokenut hammaslääkäri ja autan mielelläni ihmisiä voittamaan hammaslääkäripelkonsa. Olen myös yksi yrityksen perustajista ja hammaslääkärin työn ohessa pidän huolta siitä, että toiminta kehittyy oikeaan suuntaan ja asiakkaat ovat tyytyväisiä.

Lue lisää...

Potilastöiden lisäksi keskityn firman kehittämiseen, jotta Ebeling Hammaslääkärit pystyy tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista hoitoa. Saamamme hyvä asiakaspalaute kertoo siitä, että oikeisiin asioihin on panostettu ja olemme menossa haluamaamme suuntaan.”

Kuka olen?

Valmistuin Helsingin yliopistosta vuonna 2009 hammaslääkäriksi (hammaslääketieteen lisensiaatin tutkinto). Olen toiminut yksityishammaslääkärinä vuodesta 2010 ja olen yksi Ebeling Hammaslääkärit -vastaanoton perustajista. Olen myös työskennellyt hammaslääkärinä Helsingin kaupungin terveyskeskuksessa sekä  varusmieshammaslääkärinä.

Mitkä ovat vahvuuteni?

Hammaslääketieteessä minua kiinnostaa toimenpiteiden monipuolisuus ja vaihtelevuus. Tykkään tehdä kaikkia hammaslääketieteen eri osa-alueita.  On mukava tutustua asiakkaisiin ja tarjota heille parasta mahdollista hoitoa. Minulle voi varata ajan, vaikka hammashoito vähän pelottaisi. Autan mielelläni ihmisiä pääsemään eroon hammaslääkäripelosta. Minulle voi varata ajan myös Helsingin kaupungin palvelusetelillä.

Mitä hammashoitotyön vastapainoksi?

Minut voi nähdä usein kuntosalilla tai treenaamassa brasialaista jujutsua.  Aktiiviliikunnan vastapainoksi soitan pianoa. Uusin harrastukseni on toiminnallinen ampuminen.

Kielitaito: suomi, englanti, ruotsi

Hammaslääkäri

Sakari Ebeling | sakari.ebeling@ehammas.fi

Erikoisosaamistani on purennan kuntoutus keramialla ja esteettinen hammashoito. Käynnilläni saat myös hyviä vinkkejä siihen, miten suun ja hampaiden terveyttä ylläpidetään kotikonstein. Vinkkejä voit seurata myös mm. Facebook- ja Instagram-sivuillamme.”

Lue lisää...

Kuka olen?

Minulla on Helsingin yliopistosta hammaslääketieteen lisensiaatin tutkinto ja olen työskennellyt yksityishammaslääkärinä vuodesta 2009. Olen työskennellyt yksityisvastaanottojen lisäksi myös Helsingin kaupungin terveyskeskuksissa hammaslääkärinä. Opiskelin Teknillisessä korkeakoulussa vuosina 2001-2002. Olen yksi Ebeling Hammaslääkärit -vastaanoton perustajista.

Mitkä ovat vahvuuteni?

Teen perushammashoidon lisäksi keraamisia kruunuja, paikkoja ja laminaatteja sekä implanttihoitoja. Tarvittaessa minulle voi myös varata ajan nukutushammashoitoon. Kuulun Helsingin palvelusetelihammaslääkäreihin, joten hoidan myös palvelusetelipotilaita.

Mitä hammashoitotyön vastapainoksi?

Fyysistä kuntoa pidän yllä kuntosalilla ja lenkkeilemällä. Kesäisin harrastan koripalloa ja veneilyä.

Kielitaito: suomi, englanti, ruotsi

Hammaslääkäri

Lauri Ebeling | lauri.ebeling@ehammas.fi

Veljieni tavoin hammaslääkärin työ on kutsumukseni. Olen kuullut, että rauhallinen tyylini miellyttää erityisesti hammashoitopelosta kärsiviä. Hammaslääkärin työni ohella olen mukana moniammatillisessa työryhmässä, jossa kehitetään työkaluja hammashoitopelon hallintaan.”

Lue lisää...

Kuka olen?

Valmistuin Helsingin yliopistosta hammaslääketieteen lisensiaatiksi vuonna 2016 ja siirryin Ebeling Hammaslääkäreihin vuoden 2017 alusta. Ehdin opiskeluiden ohella työskennellä muillakin yksityisvastaanotoilla sekä pidemmän pätkän Helsingin kaupungin terveysasemilla. Lisäksi olen opiskellut hetken fysiikan laitoksella, ennen kuin seurasin veljiäni uravalinnassa ja löysin todellisen kutsumukseni.

Mitkä ovat vahvuuteni?

Perushammashoidon lisäksi teen myös keraamisia täytteitä ja kruunuja.

Hoidoissa pyrin ennaltaehkäisemään suun ongelmien syntyä, jotta voitaisiin jatkossa vähentää hampaiden vaurioitumista. Silloin hampaat säilyvät pidempään ehjinä ja terveinä. Lompakkokin kiittää, kun hammaslääkärikäynnit vähenevät.

Yritän ottaa huomioon jokaisen potilaan yksilölliset tarpeet. Haluan madaltaa erityisesti hammashoitopelosta kärsivien ihmisten hoitoon hakeutumisen kynnystä. Tarvittaessa jännitystä voidaan lieventää esilääkityksellä. Toisaalta rauhallisten työskentelytapojeni ansiosta lääkitystä ei ole usein tarvinnut antaa. Voit myös varata minulle ajan, jos olet saanut palvelusetelin Helsingin kaupungin hammashoidosta.

Mitä hammashoitotyön vastapainoksi?

Työn vastapainoksi käyn usein kuntosalilla sekä harrastan crossfitiä. Jos aikaa on, lenkkeilen. Lisäksi käyn pelaamassa sulkapalloa ja koripalloa säännöllisen epäsäännöllisesti.

Kielitaito: suomi, englanti, ruotsi

Petteri Viljakainen Oikomishoito

Hammaslääkäri

Petteri Viljakainen | petteri.viljakainen@ehammas.fi

“Erikoisalaani on esteettinen oikomishoito, josta minulla on vuosien kokemus. Olen esteettisen hammashoidon vanhimman ja arvostetuimman akatemian AACD:n eli American Academy of Cosmetic Dentistryn jäsen. Tyytyväisten asiakkaideni tarinoita voit lukea lisää näiltä sivuilta.”

Lue lisää...

Kuka olen?

Olen valmistunut hammaslääkäriksi Helsingissä vuonna 2009, ja olen siitä asti työskennellyt hammaslääkärinä yksityisvastaanotoilla.

Mitkä ovat vahvuuteni?

Erityisenä kiinnostuksen kohteena minulla on ollut alusta asti esteettinen hammashoito. Olen valmistumisestani lähtien kouluttautunut aiheesta ympäri maailmaa. Olen esteettisen hammashoidon vanhimman ja arvostetuimman akatemian AACD:n eli American Academy of Cosmetic Dentistryn jäsen ja suoritan sinne tällä hetkellä akkrediointia (www.aacd.com/accreditation). Aloitan syksyllä 2017 saman akkredioinnin suorittamisen myös Brittien vastaavaan akatemiaan (BACD https://bacd.com/membership/accreditation).

Perinteisten kuorikkohoitojen (kruunut, sillat, laminaatit) lisäksi esteettiseen hammashoitoon kuuluu oleellisena osana oikomishoito. Oikomista käytän esimerkiksi korjaavien hoitojen yhteydessä, jotta omaa hammaskudosta tarvitsisi porata mahdollisimman vähän. Eri oikomistekniikoista käytössäni ovat Invisalign, ClearSmile Brace sekä Inman Aligner.

Eniten tällä hetkellä toteutan ns. Align, bleach and bond -hoitoja, joissa hampaat oiotaan järkevässä ajassa (normaalisti 6-12 kk) suoraksi. Oikomisen jälkeen hampaat valkaistaan ja lopuksi ne viimeistellään esteettisillä muoveilla kerrostustekniikalla. Usein hoidot voidaan toteuttaa ilman hampaiden poraamista, etenkin nuoremmilla potilailla.

Ammatilliset tavoitteeni lähivuosille?

Haluan  saavuttaa kolme akkreditointia esteettisen hammashoidon alalla. Ensimmäinen toteutuu jo toukokuussa 2017 kun saan valmiiksi ClearSmile Brace -akkreditoinnin kolmantena maailmassa. Kaksi seuraava ovatkin jo pidempiä projekteja, joihin menee yhteensä 2 – 3 vuotta (AACD ja BACD). Haluan kehittää osaamistani esteettisen hammashoidon alalla kouluttautumalla maailmalla aktiivisesti.

Keskityn tällä hetkellä ainoastaan esteettisiin hoitoihin. En ota uusia potilaita perushoitoon kun poikkeustapauksissa.

Mitä hammashoitotyön vastapainoksi?

Harrastuksiini kuuluu laitesukellus, vedenalainen valokuvaus (www.underwater.pictures.fi) sekä koripallo. Myös perhe ja kolme lasta pitävät minut kiireisenä työajan ulkopuolella.

Kielitaito: suomi, englanti, ruotsi

Hammaslääkäri (Äitiyslomalla)

Anne Kirilä

“Keskityn perushammashoitoon sekä keraamisiin täytteisiin ja kruunuihin. Pidän erityisesti sellaisten potilaiden kanssa työskentelystä, jotka pelkäävät hammashoitoa. Työskentelytapani on rauhallinen, ja kerron mielelläni yleiskielellä, miten hoito etenee. Ammatillinen tavoitteeni on, että kukaan ei jättäisi hammashoitoa väliin siksi, että pelottaa.”

Lue lisää...

Kuka olen?

Suoritin Helsingin yliopistossa hammaslääketieteen lisensiaatin tutkinnon ja valmistuin vuonna 2010 hammaslääkäriksi. Opiskelijavaihdossa olin vuonna 2009 Lontoon yliopistossa (Queen Mary & Westfield College,). Olen työskennellyt hammaslääkärinä niin yksityisillä hammaslääkärivastaanotoilla kuin Helsingin ja Vantaan kaupunkien terveyskeskuksissa.

Mitkä ovat vahvuuteni?

Keskityn mielelläni perushammashoitoon. Kerron aina potilaalle yleiskielellä diagnooseista ja neuvon, kuinka hampaita tulisi hoitaa. Erityisesti potilaat, joita hammaslääkärissä käynti pelottaa, pitävät siitä, että edetään rauhallisesti ja kerrotaan mitä kulloinkin ollaan tekemässä. Siksi koen vahvuudekseni myös pelkopotilaiden hoitamisen. Teen lisäksi keraamisia kruunuja ja täytteitä nykyaikaisella Cerec-tekniikalla. Hoidan myös Helsingin kaupungin hammashoidon palvelusetelin saaneita potilaita.

Mitä hammashoitotyön vastapainoksi?

Minut voi nähdä hevostallilla sekä koiran kanssa lenkkeilemässä tai agilitya harrastamassa.

Hammaslääkäri

Merle Vislapuu

“Parasta hammaslääkärin työssä on sen monipuolisuus. Hoidan mielelläni erilaisia asiakkaita ja kehitän osaamistani käymällä säännöllisesti täydennyskoulutuksissa.”

Lue lisää...

Kuka olen?

Olen opiskellut hammaslääkäriksi Saksassa Hannoverissa ja Tartossa, mistä valmistuin vuonna 2006. Haluan pitää osaamistani yllä ja oppia uutta, joten käyn aktiivisesti täydennyskoulutuksissa.

Mitkä ovat vahvuuteni?

Hammaslääkärin ammatissa minua kiinnostaa perushammashoito ja sen monipuolisuus. Mikään päivä ei ole samanlainen. Potilaat ja työtoverit pitävät mielen virkeänä. Kuulun Helsingin kaupungin hammashoidon palvelusetelihammaslääkäreihin, joten jos olet saanut hammashoidon palvelusetelin, voit varata ajan minulta.

Mitä hammashoitotyön vastapainoksi?

Harrastan filosofiaa ja kirjoja. Suosikkikirjailijani on Kafka. Lisäksi urheilen aina kun mahdollista.

Kielitaito: suomi, viro, englanti, saksa, venäjä

Erikoishammaslääkärit

Suu- ja leukakirurgian erikoishammaslääkäri

Uula Kitti | uula.kitti@ehammas.fi

“Minulla on hyvin kokonaisvaltainen näkemys ihmisten terveyteen, sillä olen sekä lääketieteen lisensiaatti että suu- ja leukakirurgiaan erikoistunut hammaslääkäri. Jos uskot tarvitsevasi kirurgista toimenpidettä, tervetuloa konsultaatioon. Autan mielelläni. ”

Lue lisää...

Kuka olen?

Olen toiminut yksityishammaslääkärinä vuodesta 2000 ja erikoistuin suu- ja leukakirurgiaan vuonna 2013. Minulla on myös lääketieteen lisensiaatin tutkinto ja olenkin toiminut lääkärinä HUS:issa vuodesta 2008. Erikoislääkärin pätevyyden sain vuonna 2014.

Miten voin auttaa?

Teen kaikkia suu- ja leukakirurgiaan liittyviä hoitoja. Voit varata minulle ajan konsultaatioon puhelimitse ajanvarauksesta.

Mitä hammashoitotyön vastapainoksi?

Käyn kuntosalilla ja rullaluistelemassa. Lisäksi harrastan golfia ja sulkapalloa.

Parodontologian erikoishammaslääkäri

Susanna Paju

“Parodontologia eli hampaiden kiinnityskudossairaudet ovat erikoisalaani. Toimin dosenttina Helsingin yliopistossa, ja erityisosaamiseni keskittyy erityisesti iensairauksiin, suun limakalvoihin ja tulehduksiin.”

Lue lisää...

Kuka olen?

Olen hammaslääketieteen tohtori ja parodontologian eli hampaiden kiinnityskudossairauksien erikoishammaslääkäri. Lisäksi toimin dosenttina Helsingin yliopistossa. Olen työskennellyt hammaslääkärinä niin yksityisellä kuin julkisellakin puolella sekä toiminut tutkijana ja opettajana yliopistolla.

Mitkä ovat vahvuuteni?

Hammaslääketieteessä minua kiinnostavat iensairauksien varhainen diagnostiikka sekä suun kroonisten tulehdusten yhteys yleisterveyteen. Osaamisalueeseeni kuuluvat iensairauksien perushoito ja ienkirurgia, hammasimplanttien ympärystulehdukset, suun limakalvosairaudet, hampaiston tulehdustilanteen arvioinnit joko yleisterveydellisistä syistä tai ennen suuria proteettisia hoitoja kuten implanttihoitoja. Näkemyksiini saattaa törmätä myös mediassa, kun jutun aiheena ovat iensairaudet.

Mitä hammashoitotyön vastapainoksi?

Nautin musiikista, luonnosta ja merestä.

Suu- ja leukakirurgiaan erikoistuva hammaslääkäri

Mikko Saloniemi

“Olen hammaslääketieteen tohtori ja lääketieteen lisensiaatti. Parhaillaan erikoistun suu- ja leukakirurgiaan. Erityisesti implantit ja suukirurgia kuuluvat arkipäivääni.”

Lue lisää...

Kuka olen?

Valmistuin hammaslääkäriksi vuonna 2008,   hammaslääketieteen tohtoriksi 2011 ja yleislääkäriksi 2016. Olen toiminut yksityishammaslääkärinä vuodesta 2010.

Mitkä ovat vahvuuteni?

Koska olen erikoistumassa suu- ja leukakirurgiaan, minua kiinnostavat erityisesti implantologia ja suukirurgia. Teen toki myös perushammashoitoa laaja-alaisesti.

 

Suuhygienistit ja hammashoitajat

Suuhygienisti

Elina Dinh

“Olen pikkutarkka ja näppärä, mikä sopii hyvin suuhygienistin ammattiin. PIdän myös ihmisten kohtaamisesta. Hampaiden puhdistuksen, valkaisun ja muiden suuhygienistin töiden lisäksi teen oikomishoidoissa osaoikomista yhdessä hammaslääkärin kanssa.”

Lue lisää...

Kuka olen?

Työskentelen suuhygienistinä sekä avustan hammaslääkäreitä hoitotyössä. Olen tehnyt paljon avustavaa työtä oikomishoidoissa sekä itsenäisesti myös osaoikomista lääkärin ohjeiden mukaan Ystäväni sai minut kiinnostumaan hammashoitoalasta ja valitsemaan suuhygienistin ammatin. Suuhygienistin ammatti sopii minulle, koska olen pikkutarkka ja minulla on hyvä sorminäppäryys.

Mitä hammashoitotyön vastapainoksi?

Harrastan valokuvausta ja elokuvia.

Kielitaito: suomi, englanti, vietnam

Vastaavahoitaja ja suuhygienisti

Päivi Jussila | paivi.jussila@ehammas.fi

“Olen työskennellyt hammashoitajana ja suuhygienistinä Ebeling Hammaslääkäreiden vastaanotolla yrityksen perustamisesta lähtien. Minulla on laaja kokemus hammashoitoalalta, ja haluan jatkuvasti kehittää hoitotiimimme työskentelytapoja.”

Lue lisää...

Kuka olen?

Hammashoitajakoulutukseen päädyin aikoinaan ihan sattumalta, mutta päivääkään yli 30 vuoden kokemuksesta en ole katunut. Olen toiminut melkein koko ajan yksityisillä hammaslääkärivastaanotoilla ja Ebelingin vastaanotolla sen perustamisesta lähtien. Tällä hetkellä nautin siitä, että saan työskennellä vastaanotollamme hammashoitajana sekä saan avustaa niin yleis- kuin erikoishammaslääkäreitämme. Vastaanotollamme huolehdin tuote- ja tavaratilauksista. Suuhygienistin työt olen jättänyt nuorille, näppärille kollegoilleni. Suurin motivaattorini on se, että pääsen kehittämään tiimimme työskentelytapajoa ja kokemustani kuunnellaan.

Mitä hammashoitotyön vastapainoksi?

Harrastuksista tällä hetkellä mieluisin on mummoilu.

Suuhygienisti

Katariina Matilainen

“Työskentelen suuhygienistinä ja avustan hammaslääkäreitä hoitotyössä. Asiakkaat pitävät iloisesta luonteestani ja myös itse koen olevani oikealla alalla.”

Lue lisää...

Kuka olen?

Suuhygienistinä teen mm. hammaskiven poistoja ja hampaiden valkaisuja. Avustan myös hammaslääkäreitä työssään. Olen valmistunut suuhygienistiksi ammattikorkeakoulu Metropoliasta. Työskentelin hammashoitajana opintojeni aikana. Hakeuduin hammashoitoalalle sattumalta, sillä lukion jälkeen suun terveydenhuollon koulutusohjelma vaikutti kiinnostavimmalta. Päivääkään en ole katunut päätöstäni lähteä hammashoitoalalle.

Mitä hammashoitotyön vastapainoksi?

Harrastan lenkkeilyä ja potkunyrkkeilyä.

Suuhygienisti ja toimistosihteeri

Anni Rossi

“Minut saatat tavata jo tullessasi vastaanotolle, sillä teen suuhygienistin työn lisäksi myös asiakaspalvelutyötä vastaanoton aulassa. Minulla on vuosien kokemus asiakastöistä ja haluan positiivisella asenteellani pitää huolen, että käyntisi Ebeling Hammaslääkäreillä on mukava kokemus.“

Lue lisää...

Kuka olen?

Valmistuin suuhygienistiksi vuoden 2016 keväällä. Aloitin työskentelyn Ebeling Hammaslääkäreillä toimistotyöntekijänä ja hammashoitajana jo ennen valmistumistani. Nämä kaikki osa-alueet kuuluvat edelleen työnkuvaani, ja pidänkin työssäni sen monipuolisuudesta. Sosiaali- ja terveysala on aina kiinnostanut minua ja ystäväni kautta päädyin opiskelemaan suuhygienistiksi. Tämä on osoittautunut ihan oikeaksi päätökseksi!

Mitkä ovat vahvuuteni?

Otan hoidossani asiakkaan tarpeet ja toiveet yksilöllisesti huomioon. Koen, että en hoida vain suuta vaan koko ihmistä. Haluan kehittää itseäni jatkuvasti niin kliinisesti kuin toimistotyössäkin. Iloisella ja positiivisella työotteellani pyrin varmistamaan, että asiakkaan koko vierailu vastaanotollamme on mieluinen kokemus.

Mitä hammashoitotyön vastapainoksi?

Harrastuksiini kuuluu kuntosali sekä koirani kanssa touhuaminen ja lenkkeily.

Suuhygienisti

Inka Oinonen

Olen keväällä 2016 valmistunut suuhygienisti. Hammaslääketiede on lähellä sydäntäni ja jo opiskeluaikana tein alan töitä.  Olen toiminut myös julkisella puolella ja minulla on kokemusta niin suuhygienistin kuin hammashoitajan työstä.

Lue lisää...

Kuka olen?

Olen ammattiini innolla suhtautuva suuhygienisti. Työn tekeminen jo urani alkuvaiheessa vahvisti koulussa oppimaani ja opetti myös paljon sellaista, mitä ei opiskellessa käyty läpi. Hallitsen niin pelko- kuin lapsipotilaidenkin hoidon, haastavimmat hoitotapaukset sekä esteettisen hammashoidon (valkaisut). Voin rehellisesti sanoa, että hammaslääketiede on oma juttuni!

Mitkä ovat vahvuuteni?

Minulla on korkea motivaatio tälle alalle ja edelleen opiskelen omatoimisesti lisää. Haluan laajentaa teoreettisesta tietämystäni, jonka kautta voin palvella asiakkaita uusimpien tutkimusten mukaisesti. Toinen vahvuuksistani on se, että arvioin jokaisen potilaan tilanteen tapauskohtaisesti. Jokainen potilas on yksilöllinen, joten tehokkaimman hoitotuloksen saavuttamiseksi keskitytään juuri kyseisen potilaan tarpeisiin ja toiveisiin. Mielestäni parasta työssäni on kohdata ja päästä auttamaan erilaisia ihmisiä.

Mitä hammashoitotyön vastapainoksi?

Vietän mielelläni vapaa-aikaa perheen ja ystävieni kanssa. Nautin myös veneilystä ja tenniksen pelaamisesta. Pidän matkustelusta, sillä se tuo loistavaa vastapainoa toisinaan hektiseen arkeen. Erityisesti lämpimät ja aurinkoiset kohteet ovat lähellä sydäntäni.

Hammashoitaja

Hanna Kärkkäinen

Olen kokenut hammashoitaja ja Ebeling Hammaslääkärit on ollut työpaikkani kahden vuoden ajan. Olen saanut positiivista palautetta iloisesta asenteestani, joka saa hyvän mielen myös ympärilläni oleville ihmisille. Työn vastapainona harrastan elokuvien katsomista, uintia ja koiran kanssa ulkoilua. Kolme lastani ja heidän harrastuksensa pitävät arkeni aktiivisena.

Hammasteknikko

Sami Pohjola | sami.pohjola@ehammas.fi

“Työskentelen hammasteknikkona Ebeling Hammaslääkärien hammaslaboratoriossa. Hammasteknikon työ vaatii tarkkuutta ja on yhdistelmä käsityöosaamista ja uusinta teknologiaa.”

Lue lisää...

Kuka olen?

Olen koulutukseltani sekä hammasteknikko että hammaslaborantti. Ebeling Hammaslääkäreillä vastaan hammaslaboratoriotoiminnasta. Olen ollut alalla vuosia ja teen mielelläni monipuolista ja tarkkuutta vaativaa työtä. Vaikka tekniikka kehittyy koko ajan tälläkin alalla, on silti hienoa huomata, että myös meitä käsityöammatin omaavia tarvitaan edelleen.

Mitkä ovat vahvuuteni?

Teen mielelläni kiinteää protetiikkaa ja vahvuutenani on CAD/CAM-tekniikan hallinta. Toki myös irtoproteettisten töiden valmistus onnistuu.

Mitä hammashoitotyön vastapainoksi?

Kuntoani pidän pääsääntöisesti yllä käymällä kuntosalilla ja juoksemassa. Lisäksi kesäisin pelaan koripalloa ja tennistä sekä talvisin jääkiekkoa.

Suuhygienisti Hammashoitaja Henkilosto Johanna Aaltonen

Suuhygienisti

Johanna Aaltonen | johanna@ehammas.fi

“Työskentelen suuhygienistinä, sekä hammashoitajana Ebeling Hammaslääkäreillä. Luonteeltani olen tarkkaluonteinen ja ystävällinen”

Lue lisää...

Kuka olen?

Olen joulukuussa 2014 valmistunut suuhygienisti Metropolia Ammattikorkeakoulusta. Olen saanut kokemusta sekä kunnallis- että yksityissektorilla työskentelystä Helsingissä ja Turussa. Ebeling hammaslääkärit vastaanotolla minut voit tavata sekä suuhygienistin että hammashoitajan työssä. Minua innostaa alan monipuolisuus ja olen myös melko tarkkaluonteinen, mitkä ovat osaltaan vaikuttaneet alanvalintaani.

Mitkä ovat vahvuuteni?

Hoidan mielelläni pelkopotilaita ja otan huomioon myös muutkin erityistoiveet, esimerkiksi tarvittaessa pystyn myös puuduttamaan. Kerron potilaille aina mitä teen ja etenen rauhallisesti hoitotoimenpiteissä. Pidän tietotaitojani ajantasalla käymällä erilaisissa täydennyskoulutuksissa ja opiskelemalla omatoimisesti.

Mitä hammashoitotyön vastapainoksi?

Vastapainona työlleni treenaan aktiivisesti kuntosalilla ja lenkkeilen. Tennis on myös yksi lempparilajeistani.

Toimistohenkilökunta

Toimistovastaava

Linda Grönroos | linda.gronroos@ehammas.fi

“Minulle tulee hyvä mieli siitä, kun saan palvella ihmisiä hyvin ja saada heidät lähtemään vastaanotolta hymyssä suin. Tavoitteeni toimistovastaavana on tehdä tästä paikasta Suomen paras hammaslääkäriasema ja etenkin se paikka josta saa aina ja aidosti hyvää palvelua.”

Lue lisää...

Kuka olen?

Olen koulutukseltani meikkaaja-maskeeraaja sekä estenomi (amk) ja useampia vuosia sitten löysin mutkien kautta tieni hammashoitoalalle. Olen myös työskennellyt yksityissairaalan sihteerinä. Olen työskennellyt Ebeling Hammaslääkärit -vastaanotolla melkein sen perustamisesta saakka. Vastaan, että asiakaspalvelu ja laskutus toimivat sekä yleinen viihtyvyys odotustilassamme on kunnossa.

Mitkä ovat vahvuuteni?

Haluan omalla panoksellani tehdä Ebeling Hammaslääkäreistä Suomen parhaan hammaslääkäriaseman. Meillä tehdään aina se pieni extraponnistus asiakkaan eteen, vaikka ei aina tarvitsisikaan, mutta niillä saamme pidettyä asiakkaat tyytyväisinä ja sillä erotumme muista. Ammatillisena tavoitteenani on saada kaikki työt täällä meillä sujumaan entistä paremmin. Haluaisin, että asiakaspalvelun laadusta ei tingittäisi koskaan. Parhaan palkinnon saan, kun asiakkaat tulevat kiittämään tai antavat viisi tähteä Facebookissa.

Mitä hammashoitotyön vastapainoksi?

Koulutukseni pohjalta harrastan edelleen maskeerausta ja lisäksi tanssin monipuolisesti eri lajeja, kuten argentiinalaista tangoa.

Henkilöstöpäällikkö

Sari Ebeling | sari.ebeling@ehammas.fi

“Vastaan henkilöstön viihtyvyydestä ja työhyvinvoinnista sekä ensihoidon ammattilaisena myös potilasturvallisuudesta. Kun käynti sujuu mukavasti ja turvallisesti ja asiakas poistuu tyytyväisenä, olemme onnistuneet.”

Lue lisää...

Kuka olen?

Olen ensihoidon- ja ensiavun opettaja, Etk, ThM, Tth ja työskentelen Ebeling Hammaslääkäreiden henkilöstöpäällikkönä. Olen myös Erkin, Sakarin ja Laurin äiti ja siten mukana rakentamassa perheyrityksen hyvää ja välittävää fiilistä. Minut kohtaat usein jo aulassa vastaanotolle tullessa.

Mitkä ovat vahvuuteni ja tavoitteeni?

Henkilöstöpäällikkönä pidän omalta osaltani huolta työntekijöiden työhyvinvoinnista, jaksamisesta ja viihtymisestä. Toivon, että hammaslääkäriasemamme on heille paras paikka olla töissä. Haluan kehittää toimintaamme siten, että tämä on myös asiakkaille mukava ja turvallinen paikka asioida – että he lähtevät tyytyväisinä kotiin. Ensihoidon ammattilaisena vastaan ensihoidollisesti potilasturvallisuudesta, esimerkiksi henkilökunnan koulutuksesta ja riskipotilaiden seulonnasta.

Olen aloittamassa ja kehittämässä tieteellisiin ja tutkimuksellisiin tietoihin perustuvan “hammashoitojännityksen hallintaohjelman” yhteistyössä psykologi Marita Hyttisen kanssa. Tämä on ensimmäinen laatuaan Suomessa.

Mitä työn vastapainoksi?

Tykkään mökkeillä ja minulla on kaksi hevosta. Ennen koulutin hevosia, mutta nykyään vaan nautiskelen hevosharrastuksesta.

Maskotti

Siiri

Olen vastaanoton maskotti ja tarpeen vaatiessa paikalla rapsutettavana, jos hammaslääkärissä käynti jännittää. Koulutukseltani olen opintoja vaille psykologi. Säyseä luonteeni saa asiakkailtamme paljon kiitosta. Toivon, että minulle saisi pian varata aikoja.