Hymygalleria

Ennen ja jälkeen -kuvat

Ennen ja jälkeen Ebeling Hammaslääkärit

Asiakkaat kertovat

Ennen ja jälkeen Ebeling Hammaslääkärit

Ei yhtään niin pelottavaa kuin oletin!

Implanttihoito aloitettu. Jännitti koko toimenpide, mutta ei olisi tarvinnut. Taitava lääkäri on Sakari. Suosittelen lämpimästi Ebeling Hammaslääkäreitä kaikille, jotka harkitsevat hammaslääkärin vaihtoa kuten minä.

Täydet pisteet

Täydet pisteet ansainnu! 🙂 Käyny tähän mennessä monella eri hammaslääkärillä,mutta Erkki on kyllä huippu. Koskaan ei ole viisurinpoisto sujunut noin helposti. Aina ystävällinen palvelu. Suosittelen!

Elämäni sai uuden hymyn

Erittäin miellyttävä ja positiivinen kokemus. Yksilöllistä, sekä asiakkaan toiveet huomioonottavaa palvelua terästettynä huikealla ammattitaidolla. Neljä käyntiä Sakarin vastaanotolla ja elämäni sai aivan uuden hymyn 🙂 Suuret kiitokset koko ihanalle ja ystävälliselle henkilökunnalle.

Turhaan pelkäsin

Turhaan pelkäsin hammaslääkärikäyntiä. Reikä oli vaikeassa paikassa, mutta hoito oli täysin kivuton ja meni kerrasta nappiin. Loistavaa osaamista!

Ajassa kiinni ja ammattitaitoinen!

Palvelu oli hoidon alusta loppuun asti asiakaslähtöistä sekä henkilökunta mukavan rauhallista. Kokonaisuudessaan asiakkaana tunsin olevani asiantuntevissa käsissä. En olisi koskaan uskonut, että lievästi hammaslääkäreitä kammoavana aloittaisin vapaaehtoisesti oikomishoidon aikuisiällä! Suosittelen lämpimästi 🙂

Pelkkää hyvää!

Mieheni ja minä, käymme molemmat, minä Sakarilla, ja Jore Laurilla. Pelkkää hyvää sanottavana!!!

Arviot on poimittu Facebook-sivuiltamme. Lue lisää tai kirjoita omasi. Kiitos!