Henkilöstö

Ebeling hammaslääkärivastaanoton ytimen muodostavat Ebelingin veljekset Erkki, Sakari ja Lauri. Heidän lisäkseen vastaanotolla työskentelee useita hammaslääkäreitä ja suuhygienestejä. Vastaanotolla tapaat myös osaavat ja asiantuntevat erikoishammaslääkärit Uula Kitin ja Susanna Pajun.

At Ebeling Hammaslääkärit you can also receive service in English. 
The core of the reception consists of the brothers Erkki, Sakari and Lauri. Also a number of dentists and dental hygienists work at the reception, where you will also meet the skilled and qualified specialist dentists Uula Kitti and Susanna Paju. If you have any questions about our treatments or services, please contact us here.

 

EHammassmall-STR_7251-Edit

 

 

Hammaslääkäri / General dentist 

Erkki Ebeling | erkki.ebeling@ehammas.fi

Erkki Ebeling on kokenut ja varmaotteinen hammaslääkäri. Erkin rauhallinen olemus ja hyvä ammattitaito tekevät potilaan hammaslääkärikokemuksesta helpon ja miellyttävän.

Lue lisää

 

 

EHammassmall-STR_7473-Edit 

 

Hammaslääkäri / General dentist

Sakari Ebeling | sakari.ebeling@ehammas.fi

Sakari Ebeling on rauhallinen ja tehokas hammaslääkäri. Sakarin kiinnostuksen kohteina on mm. purennan kuntoutus keramialla ja esteettinen hammashoito. Lisäksi hän on ennakoivan hammashoidon asiantuntija, joten käynnillä saa hyviä vinkkejä siihen, miten suun ja hampaiden terveyttä ylläpidetään kotikonstein.

Lue lisää

 

lauri_leikattu_pieni_rgb_3

 

 

Hammaslääkäri / General dentist

Lauri Ebeling | lauri.ebeling@ehammas.fi

Lauri Ebelingin tuore kokemus yliopistosta takaa viimeisimmän tutkimustiedon hyödyntämisen oikeiden hoitomenetelmien valinnassa.

Lue lisää

 

EHammassmall-STR_7604-Edit

 

 Hammaslääkäri / General dentist

Petteri Viljakainen | petteri.viljakainen@ehammas.fi

Petteri Viljakaisella on vuosien kokemus yksityishammaslääkärivastaanotoilla työskentelystä. Petteri on innokas ja halukas pitämään itsensä ajan hermoilla koko ajan kehittyvällä hammashoitoalassa. Lisäksi Petterin erikoisalaa on esteettinen oikomishoito (Invisalign, Inman Aligner ja ClearSmile Brace).

Lue lisää

 

uula_leikattu_pieni

 

Suu- ja leukakirurgian erikoishammaslääkäri / Oral and Maxillofacial Surgery

Uula Kitti | uula.kitti@ehammas.fi

Uula Kitti on erikoishammaslääkäri, jonka työtä monet potilaat kiittävät. Uulan ammattitaito, nopeus ja rauhoittava olemus tekevät hoitokäynnistäsi varmasti miellyttävän.

Lue lisää

 

EHammassmall-STR_7156-Edit

 

 

Hammaslääkäri / General dentist

Anne Kirilä 

Anne on rauhallinen ja aina potilaan toiveet huomioiva hammaslääkäri. Kiireetön ilmapiiri tekee käynnistä miellyttävän myös pelkopotilaille.

Lue lisää

 

EHammassmall-STR_7566-Edit

 

 

Hammaslääkäri / General dentist

Merle Vislapuu

Merle Vislapuu on tehokas, mutta samalla tarkka hammaslääkäri. Merle pitää tietotaitoaan yllä käymällä säännöllisesti täydennyskoulutuksissa.

Lue lisää

 

Mikko_MG_9637_leikattu_pieni

 

Suu- ja leukakirurgiaan erikoistuva hammaslääkäri /

General dentist (specialist training in oral and maxillofacial surgery)

Mikko Saloniemi

Mikko Saloniemi on helposti lähestyttävä ja rento hammaslääkäri. Tällä hetkellä Mikko erikoistuu suu- ja leukakirurgiaan.

Lue lisää

 

Susanna_Photoshop_6_rajattu_pieni

 

Parodontologian erikoishammaslääkäri / Specialist in periodontology /

Specialisttandläkare i parodontologi

Susanna Paju

Susanna Paju on toimelias ja tarkka parodontologian erikoishammaslääkäri. 

 

Lue lisää

 

EHammassmall-STR_7204-Edit

 

Suuhygienisti / Dental hygienist

Elina Dinh

Elina Dinh on ystävällinen ja taidokas suuhygienisti, jonka hoitoon on miellyttävä tulla. Elinan ammattitaito ja herttainen luonne saa potilailta usein kiitosta.

 

Lue lisää

 

EHammassmall-STR_7020-Edit

 

Hammashoitaja / Suuhygienisti 

Dental assistant / Dental hygienist

Päivi Jussila | paivi.jussila@ehammas.fi

Päivi Jussila on tarkka ja täsmällinen hammashoitaja ja suuhygienisti. Päivi on työskennellyt Ebeling hammaslääkärit -vastaanotolla sen perustamisesta lähtien ja hänellä on laaja kokemus hammashoitoalalta.

Lue lisää

 

EHammassmall-STR_7408-Edit

 

Suuhygienisti / Dental hygienist

Katariina Matilainen

Katariina Matilainen on iloinen ja reipas suuhygienisti. Suuhygienistipalvelujen lisäksi Katariina avustaa myös hammaslääkäriä hoitotyössä. 

 

 Lue lisää

 

 

Suuhygienisti ja toimistoapulainen / Dental hygienist and office assistant

Anni Rossi

Anni valmistui keväällä 2016 suuhygienistiksi ja hänet voi nähdä meillä niin hoitohuoneessa kuin aulapalveluissakin. Annilla on usean vuoden kokemus asiakaspalvelutehtävistä ja hän jaksaa ilostuttaa kaikkia positiivisella työotteellaan ja aina loistavalla hymyllään.

 

Hammashoitaja / Dental assistant

Hanna Kärkkäinen

Hanna Kärkkäinen toimii hoitajatiimimme lisävahvistuksena. Hanna on kokenut hammashoitaja, jonka rempseä ja iloinen asenne saa hyvän mielen myös ympärillä oleville ihmisille. 

 

EHammassmall-STR_7062-Edit

 

Hammasteknikko / Dental technician

Sami Pohjola | sami.pohjola@ehammas.fi

Vastaanotollamme sijaitsee myös hammaslaboratorio, jossa hammasteknikkomme Sami Pohjola työskentelee. Sami on tarkka ja tunnollinen tekijä, joka ei tingi laadusta.

 

Lue lisää

 

EHammassmall-STR_7114-Edit

 

Toimistovastaava / Office manager

Linda Grönroos | linda.gronroos@ehammas.fi

Linda Grönroos on toimisto- ja aulapalvelujemme sydän, joka pitää huolen, että potilaat saavat laadukasta ja asiantuntevaa palvelua aina ajanvarauksesta siihen, kun he sulkevat lähtiessään vastaanottomme oven. 

 

Lue lisää