Hymysi on käyntikorttimme

 

Ebeling hammaslääkärit on kotimainen perheyritys, jonka selkärangan muodostavat veljekset Sakari, Erkki ja Lauri Ebeling. Toimintaamme ohjaavat kolme keskeisintä arvoamme: laatu, nykyaikaisuus ja yksilöllinen palvelu.

Veljesten unelmana oli jo opiskeluaikoina perustaa itsenäinen, laadukas ja edelläkäyvä hammaslääkäriasema. Nyt he seisovat ylpeinä tavoitteidensa takana, sillä vihdoinkin heillä on mahdollisuus tarjota hoitoa, jonka ansiosta hymysi säteilee vielä vuosikymmenten kuluttuakin. Väliaikaisratkaisujen ja kompromissien sijaan haluamme panostaa nykyaikaiseen sekä kestävään hoitoon, joka on pitkässä juoksussa asiakkaalle edullisinta. Paikkana toteutukselle on raikas Helsingin Ruoholahti.

Pysyvien hoitoratkaisujen ohella opastamme asiakkaitamme myös hammasvaurioiden omatoimiseen ennaltaehkäisyyn – aktiivisessa elämässäsi on varmasti muutakin tekemistä kuin käydä joka viikko hammaslääkärissä.

Arvomme näkyvät niin laitteistossamme kuin henkilökunnassammekin. Haluamme nostaa hammaslääkärikokemuksesi uudelle tasolle tarjoamalla nopeaa, kivutonta ja tulevia ongelmia ennaltaehkäisevää hoitoa. Emme siis keskity pelkkiin seurauksiin, vaan myös syihin. Annamme edistykselliselle hoidollemme laatutakuun.

Suusi terveys vaikuttaa koko yleiseen hyvinvointiisi. Kattomme alta löydät kaikki suunterveyden palvelut – hammastarkastuksista haastavimpiin teknikon proteettisiin töihin ja hammasimplantteihin. Hoito on toteutettavissa myös nukutuksessa. Tarjoamme avuksesi osaavinta henkilökuntaa sekä nykyaikaisinta teknologiaa:

  • Uusin Cerec-tekniikka – kestävät ja esteettiset keraamiset paikkaukset, laminaatit, kruunut ja sillat samana päivänä
  • Huippumoderni laserlaitteisto – hammaskirurgiset toimenpiteet
  • 3D-röntgen – tarkat diagnoosit, implanttisuunnittelu
  • Esteettisen oikomisen uusimman teknologian ja menetelmät: Invisalign, ClearSmile Brace ja Inman Aligner
  • Nukutushoito – laajat hoitokokonaisuudet
  • Oma hammaslaboratorio ja hammasteknikko palvelevat samoissa tiloissa – toimivat ja esteettiset proteesit sekä purentakiskot

Olemme paikalla juuri silloin, kun sitä tarvitset. Jos hammastasi särkee, voit päästä hoitoon vielä saman päivän aikana. Kun hätä on suurin, löydät meidät täältä.

Tervetuloa!

e-hammas_aula